Tevékenységünket 1986-ban kezdtük meg, kezdetben egy családi ház alatti kis műhelyben. Személygépkocsik és kistehergépjárművek javításával foglalkoztunk, de a körülmények nem tették lehetővé a terjeszkedést sem technikai háttérben, sem pedig a kapacitás növelésében, ezért telephelyet kellett váltanunk, hogy a növekvő igényeknek meg tudjunk felelni.

1993-ban vásároltuk meg azt a koroncói telephelyet, ahol mai napig működünk. Fokozatosan építettük ki tevékenységünket azzal a célzattal, hogy mindent egy helyen el tudjunk végezni, amire egy autónak szüksége lehet.

Kezdetben 2 fővel indultunk, mára 13 munkatársból áll a csapatunk. Cégünk1998 óta a Nemzeti Közlekedési Hatóság által megbízott Műszaki Vizsgabázisként is üzemel, valamint 2001 óta rendelkezünk ISO 9001 tanúsítvánnyal is.

2009-re elkészült telephelyünk új MŰSZAKI VIZSGABÁZISA, amely már megfelel a teherautók, buszok,  járműszerelvények, motorkerékpárok műszaki vizsgáztatására is, valamint új irodaépület és kultúrált ügyfélváró is tartozik hozzá. Új szolgáltatásként kártyaterminálos fizetési lehetőséget is nyújtunk ügyfeleink számára.

Tevékenységi körünk 2010-óta Eredetiségvizsgálattal bővült.

Így ügyfeleinknek nincs más dolguk, mint hogy elhozzák hozzánk az autójukat és bármilyen problémájuk, elintéznivalójuk van, mi megoldjuk. Legyen az éppen szükséges szerviz, meghibásodás, műszaki vizsga, vagy bármely más probléma.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket figyelmével!

Várjuk szíves érdeklődését!